Populære kategorier
Administrativ ledelseFoU naturvitenskap og teknikkFoU samf.vitenskap og humanistiske fagAnnetLege/TannlegePsykiatri- og psykologitjenesterSosialtjenesterSykepleie- og omsorgstjenesterKjemi/BiologiAnnetForretningsutvikling/StrategiAnnetKommunikasjonsrådgivningHelse/SosialOffentlige lederstillingerAnnetRegnskap/ControllingØkonomi/FinansTilbake til søket

MENY Indre Havn søker ferskvaresjef
Da vår eminente ferskvaresjef har valgt å gå nye veier, leter vi etter deg som vil være med på å løfte en av Norges råeste ferskvareavdelinger til nye høyder. Som ferskvaresjef ved MENY Indre Havn har du totalansvaret for den daglige driften av vår ferskvarelinje som består av avdelingene: kjøtt, delikatesse, bakeri, sjømat, ost og ferdigmat.
Som ferskvaresjef forventes det at man fordeler sin tilstedeværelse gjennom hele butikkens åpningstid – også i helger og på kveld.
Arbeidsoppgaver:
- Ansvar for daglig drift av avdelingen
- Personalansvar for avdelingens 30 medarbeidere
- Innkjøpsansvarlig og totalansvarlig for det økonomiske resultatet for hele ferskvareavdelingen
- Salg og produktveiledning
- Trygg mat og våre internkontrollrutiner
- Svinn og kvalitetskontroll
Vi ser etter deg som:
- Er opptatt av at de ansatte trives på jobben, og at våre kunder får den beste handleopplevelsen
- Har solid erfaring fra dagligvare/servicehandel
- Har erfaring som leder og god økonomisk forståelse
- Er strukturert og opptatt av orden og kvalitet i alle ledd
- Er helt rå på matlaging, og har ekte matglede!
- Har stor arbeidskapasitet og god gjennomføringsevne
Vi kan tilby:
En spennende og utfordrende lederstilling innen Norges største dagligvarekonsern, og for den rette personen kan vi tilby gode betingelser og utviklingsmuligheter.
Vi foretar bakgrunnskontroll fra Semac i rekrutteringen. Vi gjør oppmerksom på at alle søknader må sendes inn via søknadsskjema tilknyttet annonsen.
Søknadsfrist: 6. november 2019.
Søk herFakta om stillingen
Firma
- MENY Indre Havn
Nettside
Sted
- Sandefjord
Kategori
- Kategori: Administrasjon / Kontor / Personal/Administrativ ledelse
- Kategori: Varehandel/Detaljhandel/Butikksalg
- Kategori: Hotell / Restaurant / Reiseliv/Kantine/Catering/Storhusholdning
- Kategori: Hotell / Restaurant / Reiseliv/Kokk/Kjøkkenmedarbeider
- Kategori: Industri / Produksjon/Nærings- og nytelsesmidler
Søknadsfrist:
- 6. november 2019.